More than software

We work for your business....

Servicii

Prin preluarea de catre firma noastra a responsabilitatii cu privire la identificarea, analiza si implementarea corecta a procedurilor si tehnolologiilor necesare bunei functionari a infrastructurii informatice, putem permite clientilor nostri sa se concentreze asupra activitatilor de baza si, prin urmare, sa isi concentreze eforturile pentru intarirea pozitiei lor pe piata.
Mai intai, consultantii nostri realizeze o evaluare judicioasa a resurselor hardware si software existente precum si a solutiilor posibile care indeplinesc criteriile cerute. Apoi, printr-o selectie riguroasa, este aleasa solutia care se potriveste cel mai bine cerintelor clientului. Prin intermediul contractelor de service si intretinere PC asiguram clientului garantia unui timp redus de raspuns din partea noastra.
In acest scop asiguram:
-Revizii lunare de constatare a eventualelor defecte survenite in functionarea sistemelor PC
-Lucrari specifice de preintampinare a eventualelor incidente (curatari hard, verificari soft)
-Depanari hardware in cazul defectarii sistemelor, situatie in care noi vom interveni in cel mai scurt timp, in vederea eliminarii timpilor morti in activitatea clientului nostru, angajandu-ne in acelasi timp ca, in cazul defectarii totale a uneia sau mai multor componente sau subansamble, sa inlocuim, contra-cost, respectiva componenta sau respecivul subansamblu;
-Depanari soft in cazul calculatoarelor afectate de virusi si protectie suplimentara pentru informatii importante
-Protectie electrica a tuturor sistemelor pentru a posibile defectiuni hardware
-Configurare si/sau instalare de software de aplicatie
-Configurare si/sau instalare de sistem de operare