More than software

We work for your business....

Despre

DUOCOM SRL promoveaza dezvoltarea firmelor beneficiare prin oferirea de servicii de consultanta de inalta calitate in domeniul tehnologiei informatiei. Astfel, prin preluarea de catre firma noastra a responsabilitatii cu privire la identificarea, analiza si implementarea corecta a procedurilor si tehnolologiilor necesare bunei functionari a infrastructurii informatice, putem permite clientilor nostri sa se concentreze asupra activitatilor de baza si, prin urmare, sa isi indrepte eforturile pentru intarirea pozitiei lor pe piata. Mai intai, consultantii nostri realizeaza o evaluare judicioasa a resurselor hardware si software existente precum si a solutiilor posibile care indeplinesc criteriile cerute. Apoi, printr-o selectie riguroasa, este aleasa solutia care se potriveste cel mai bine cerintelor clientului.
DUOCOM este producatorul unui program propriu, care spijina clientii in managementul proiectelor, deciziilor, documentelor, cazurilor si activitatilor. Lansata sub numele generic SPAD, aplicatia se adreseaza tuturor firmelor ce doresc sa isi ordoneze si sa isi coordoneze activitatea si poate functiona atat individual cat si in relatie cu o aplicatie ERP .
Firma DUOCOM este  partener certificat Prodinf  Software, Ciel Romania si Accesa IT Consulting. Impreuna cu  firmele producatoare  de soft, avem dorinta de a satisface solicitarile crescande  ale clientilor  nostri. Ne-am ales colaboratorii, in baza unei analize atente, riguroase, bazata pe competitivitate si calitate, in ideea in care impreuna realizam proiecte reusite pentru clienti. Totodata va consiliem in legatura cu gazduire baze de date, site, ftp, conturi de e-mail si aplicatii web, executand la cerere site-uri de prezentare pentru compania dumneavoastra.
Duocom SRL multumeste si pe aceasta cale tuturor clientilor care au avut incredere in noi si tuturor colaboratorilor care au contribuit la bunul mers al proiectelor deja realizate. Chiar daca actiunile trecute au devenit istorie, ele raman la temelia a tot ce vom construi mai departe.